Forum

Post a new question

Categories:

Tags:

WMSAuth not working properly

Wilson 2017-06-07 18:22:43 UTC in Paywall: WMSAuth and beyond
1e4bb979c67dcd4f46f19c97215c8504

The PHP is working well and working when I am on the same network of the server.

However it doesn't work when I using 4G and other network.

On the control panel, I only set password and leave other option blank.

Wilson 2017-06-07 18:29:11 UTC
1e4bb979c67dcd4f46f19c97215c8504

based on the FAQ.

Stream is available, Time is correct, password is valid as I am able to view in internal network with signature, and IP address of user is also correct

Alex Pokotilo 2017-06-08 02:09:08 UTC
B0af1cee7eb1e40dd284d9982b3aef70

Hi,
most probably ip addres changes during playback session - please check faq about how to setup wmsauth logs to make sure it's your case.

Alex Pokotilo 2017-06-08 02:10:20 UTC
B0af1cee7eb1e40dd284d9982b3aef70

May be you access to your web site from internal network and your page get viewer ip from internal network and sign link for it and then you use 4g with different ip

Post a reply



This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the Privacy Policy. If you want to know more or withdraw your consent to all or some of the cookies, please refer to the Privacy Policy.
By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies.